Keystone logo
University of Wisconsin Eau Claire

University of Wisconsin Eau Claire

University of Wisconsin Eau Claire

Представление

Университетът на Уисконсин-Eau Claire е постоянно класиран сред 10-те най-добри публични университета в Средния Запад и е признат на национално ниво за качествени академици и висока възвръщаемост на инвестициите. Сред нашите редици са известни учени и носители на награди, хора, които са запалени по своите интелектуални занимания, критични мислители и новатори, дълбоко отдадени на взаимодействието и подобряването на света около нас.

Нашият кампус осигурява красива обстановка за живот и учене. Нашите преподаватели и служители предоставят инструкции, вдъхновение и предизвикателство, което прави образованието необикновено. Век от постигнати Blugolds по целия свят дава доказателства, че животът се трансформира и значими кариери стартират точно тук.

Ние не се свеним да разширяваме границите. В Университета на Уисконсин -О Клер пренаписваме написаното, постигаме немислимото и измисляме невъобразимото. Ние вярваме, че отвореният ум не само отваря врати, но и отключва блясък и трансформация. В основата на всеки Блуголд е състраданието. И когато приемем различията си, променим перспективата си и работим като екип, ние сме сила, с която трябва да се съобразяваме - всичко е възможно.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Eau Claire

    Garfield Avenue,105, 54701, Eau Claire

    Въпроси