UPSAT

UPSAT

UPSAT

Представление

UPSAT , частен факултет по здравни науки, е основан през 2001 г. Той е пионер в парамедицинското университетско образование в Тунис.

UPSAT е първата частна парамедицинска институция за висше образование, призната от Министерството на висшето образование и научните изследвания, както и от Министерството на здравеопазването.

Факултет на елита, UPSAT е признат за отличните постижения на своята академична подготовка и високото ниво на квалификация на своите възпитаници.

Със своята известност, качественото обучение, което предоставя, гарантира работоспособност на завършилите си в Тунис и в чужбина.Naassom Azevedo / Unsplash

Amigos em campus universitário


Интегрирайки „Honoris“, първата общоафриканска мрежа от частни университети, UPSAT придобива международен мащаб, който му дава средствата да остане курса на върхови постижения.

Приносът на мрежата Honoris се отразява в модернизацията на учебните пособия и техники, разнообразяването на учебното съдържание и интегрирането на нови предприемачески, цифрови и комуникационни умения.

Всичко това, за да бъде в хармония с международните стандарти и да подготвим завършилите ни за изискванията на националния и международния пазар на труда.

UPSAT успява в своята мисия чрез групи от избрани и намалени студенти, богато преподаване, съчетаващо болнична практика и практическа работа с лекции, преподавател на високо ниво, уникален в Африка център за медицински симулации.

Центърът разполага с висококачествени манекени и екип от висококвалифицирани обучители.

Чрез този център UPSAT предлага на тези студенти възможност да консолидират обучението си на процедурно ниво и план за ноу-хау и ноу-хау.

UPSAT осигурява обучение в три университетски институции, разположени в центъра на трите основни крайбрежни града на Тунис: Тунис, Сус и Сфакс.

Трите факултета са акредитирани от надзорните министерства и всички специализирани в областта на науките и парамедицинските техники.

Окъпан от Средиземноморието, всеки от тези градове представлява чрез своята история и миналото си топилен съд от цивилизации и смесване на култури и религии, в млад, толерантен и открит Тунис, където съществуват синагоги, катедрали и джамии.

мисия

UPSAT на качеството, UPSAT постоянно се UPSAT да обучава най-добрите стандарти, здравни специалисти със силни умения и способни лесно да интегрират промените в практиката и еволюцията на своите професии.

зрение

UPSAT има за цел да бъде и да остане африкански флагман с акредитирано висше образование, отворен към международното, да се адаптира към промените и да отговаря на изискванията на сектора.

Нашите ценности

125753_nosvaleurs.png

Предимството на UPSAT

1. Дипломи, одобрени и допуснати в еквивалентност

UPSAT е признат от Министерството на висшето образование и научните изследвания, както и от Министерството на здравеопазването, той прие LMD системата от началото на 2010 г. UPSAT избира своите студенти от бакалавърските и дипломите, които издава, се приемат в равностойност .

2. Международно откриване

Интегрирайки „ Honoris “, първата общоафриканска мрежа от частни университети, UPSAT придобива международен мащаб, който му дава средствата да запази курса на върхови постижения .

3. Обучение по умения

Нашата цел е да се даде възможност на завършилите да уредят бързо в работната сила и лесно да се интегрират системата на здравеопазването.

4. Квалифициран и внимателен административен екип

Учени и експерти с доказан опит във висшето образование и здравеопазването. Тяхната мисия е да посрещат , съветват и подкрепят ученика през цялата му кариера.

5. Компетентен образователен орган

Нашите институции използват преподавателски състав с мнозинство преподаватели в университети и болници , включително ръководители на осигурени специалности. Опитните специалисти фелдшер донесе своя опит и практически познания, за да се подготвят висшисти за социално-професионална среда.

6. Модерни и адаптирани пространства

UPSAT предлага на своите студенти модерна инфраструктура, оборудвана с технологични средства и специализирани лаборатории, насърчаващи колективната и съвместна информация.

7. Уникален медицински симулационен център в Африка

Медицинският симулационен център на мрежата Honoris е оборудван с технологии, позволяващи квази реални ситуации.

8. Пълно наблюдение по време на стажовете

Нашите студенти се възползват много рано от професионална ситуация в Университетските болнични центрове и клиники, свързани с нашите институции чрез конвенции.

9. Възнаграждаващ опит

Богата програма от вътрешни и допълнителни дейности в muros допълва официалните програми. Тази програма включва посещения, семинари, учебни дни , информационни сесии, семинари и учебни пътувания.

10. Коефициент на успех над 95%

Годишна степен на завършване и дипломиране над 95% от записите.

125755_people-woman-coffee-meeting.jpg

Startup Stock Photos / Pexels

институции

UPSAT Тунис

 • Създаден през 2005 г. в Тунис, политически, административен и икономически капитал,

 • Прилага се в центъра на града в близост до Медицински симулационен център,

 • Съгласен е с най-големите университетски болници и клиники в близост,

 • Има лаборатории, оборудвани по специалност,

 • Призовава към педагогическите координатори, светилата в областта Болница-Университет и квалифициран фелдшер,

 • Повече от 1158 завършили от създаването му.

 • Присъдени степени:
  • Лицензиране: Анестезия реанимация, физиотерапия, оптика и очила, ортопедия, медицинска сестра и образна диагностика и лъчетерапия.
  • Магистър: напреднал във възрастта, уврежданията и физическите дейности.

Преподавателите UPSAT Тунис

59
Университетски преподаватели
30
Болнично-университетски асистенти
13
Преподаватели по висше образование и преподаватели
11
Асистенти и асистент магистри
20
Лекари и фармацевти
45
Здравни специалисти

UPSAT Sousse

Основан през 2002 г. в университетския град Сус, в помещения, разположени в центъра на града, недалеч от университетските болници и клиники, с които е обвързан с конвенции, UPSAT е частно висше учебно заведение, специализирано в парамедицинско обучение. През 2002 г. тя беше първата, призната за такава от двете редови министерства, а именно Министерството на здравеопазването и Министерството на висшето образование. Оттогава няколко висшисти са навлезли на пазара на труда в Тунис или в чужбина .
Нашата цел е да дадем възможност на младите висшисти бързо да се преместят в работната сила и лесно да се интегрират в кръга на здравеопазването.

UPSAT предлага на своите студенти модерна инфраструктура, адаптирана към изискванията за качествено образование: просторни, проветриви и климатизирани класни стаи, специализирани лаборатории, богато и адекватно оборудвани, за да отговорят на нуждите на практическите дейности и библиотека, предоставена в справочни работи в специализирани периодични издания. Освен това им предлага интернет среда за проучване и подготовка на личната работа, поверена им от учителите.

Преподавателски UPSAT Sousse

37
Университетски преподаватели
24
Болнично-университетски асистенти
6
Преподаватели по висше образование и преподаватели
6
Асистенти и асистент магистри
13
Лекари и фармацевти
32
Здравни специалисти

UPSAT Sfax

Създаден през 2007 г. в Сфакс, столицата на Южен Тунис, факултетът по здравни науки sfax се намира в близост до двете университетски болници на града, а именно chu hedi chaker и chu habib burguiba. Факултетът е сключил споразумения за партньорство с:

 • Някои частни клиники

 • Медицинският симулационен център на тунисите

 • Регионалната болница Махрес

 • Медико-спортният център на сфакс

 • В центъра на затруднените двигатели на sfax

 • Основният център за грижа на sfax

Преподавателски UPSAT Sfax

34
Университетски преподаватели
24
Болнично-университетски асистенти
2
Преподаватели по висше образование и преподаватели
3
Асистенти и асистент магистри
6
Лекари и фармацевти
28
Здравни специалисти

Местоположения

Местоположения
 • Tunis

  38, rue de Cologne, Lafayette, 1002, Tunis

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • youtube
 • Sousse

  Rue du Commandant Bejaoui, Sousse, 4000, Sousse

  • Sfax

   Km 0.5, الكلية الخاصة للعلوم شبه الطبية، Route Manzel Chaker, Sfax 3000, Tunisia, 3000, Sfax

   Въпроси