University of South Florida Sarasota–Manatee

University of South Florida Sarasota–Manatee

University of South Florida Sarasota–Manatee

Представление

Вземете отговаря за вашето бъдеще. Стани Bull.

В USF Sarasota-Manatee, ние вярваме, индивидуален подход към обучението прави всичко различно. Когато се присъедините към нашата общност, вие сте повече от просто още един студент. Нашият фокус е върху вас на всяка стъпка от пътя: вашите открития, си растеж, вашите мечти.

Точки на Pride

92% от нашите възпитаници са "много доволни" или "доволни" от техния опит. Има над 30 студентски клубове и организации, включително по гребане. Нашите ученици се радват на персонално образование със съотношение ученик-да-преподаватели от 13: 1. Има над 17 000 възпитаници в областта. Siesta ключ, на нацията номер 1 плаж е само на кратък път с кола от колежа. 8 от 10 USFSM факултет държи най-висока степен в съответната област. USFSM предлага над 100 стажантски и изследователски възможности за студенти. USF Sarasota-Manatee има над 300 служители, които помагат да служи за записване на 2041.

Намерете вашата страст.

Това може да бъде Bulls Страна, но ние не сме си типичен стадо. Ние адаптираме образователните пътеки към целите и интересите на всеки студентски. Ние знаем, всички по име и ние имаме създадена система за подпомагане, посветена на успеха си - дори и след започване свършва.

Разходка с бикове.

Предлагаме ви един истински смисъл на място с панорамен колежа заедно Sarasota Bay. Но не просто да ни дума за него - разговор с колегите си в една отворена къща или кампус турне! Разгледайте нашите зали, вижте себе си в нашите класни стаи и отговаря на настоящите студенти и преподаватели да се разбере защо толкова много се влюби в USFSM.

Опознаване на района.

Ние сме разположени в сърцето на Сарасота и Манатий окръзи, където никога не е липсата на неща за вършене, или места, за да се изследват. Между световно известни плажове, национално признати организации, дейности на открито, изобилие от нощния живот и най-доброто в областта на изкуствата и забавление - всичко в рамките на няколко мили от колежа - USFSM предлага много повече, отколкото традиционните вашия град кампус.

Започнете вашето изследване.

Биология програма USFSM се използва извън площадката лаборатории, разположени на Mote морската лаборатория. Поучете се от професионални изследователи и учени, за да спечелят в реалния свят, практически опит.

Бъди иновативен.

Надявайки се да се включат с туристическата индустрия? Стани лидер в сферата на хотелиерството и туризма, като се възползват от кулинарни иновации Lab USFSM е, преподаване съоръжение за състоянието на най-съвременните в Lakewood Ranch.

Местоположения

Местоположения
 • Sarasota

  8350 N. Tamiami Trail , FL 34243, Sarasota

  • facebook
  • instagram
  • twitter
  • youtube
  • linkedin

Въпроси