Keystone logo
UTSA - The University of Texas at San Antonio

UTSA - The University of Texas at San Antonio

UTSA - The University of Texas at San Antonio

Представление

Университетът на Тексас в Сан Антонио е мултикултурна институция за открития с повече от 34 000 студенти. Това е най-големият университет в столичния регион на Сан Антонио с четири кампуса в целия град.

Университетът на Тексас в Сан Антонио е посветен на усъвършенстването на знанията чрез изследвания и открития, преподаване и обучение, ангажираност на общността и обществена услуга. Като институция за достъп и високи постижения, Тексаският университет в Сан Антонио възприема мултикултурни традиции и служи като център за интелектуални и творчески ресурси, както и катализатор за социално-икономическо развитие и комерсиализация на интелектуалната собственост - за Тексас, нацията и света .

Университетът на Тексас в Сан Антонио, испанска обслужваща институция, разположена в глобален град, който от векове е кръстопът на народи и култури, цени разнообразието и включването във всички аспекти на университетския живот. Като институция, изрично основана за развитие на мексиканските американци и други недостатъчно обслужвани общности, нашият университет се ангажира да сложи край на поколенията дискриминация и несправедливост. Университетът на Тексас в Сан Антонио, водещ публичен изследователски университет, насърчава академичните постижения чрез общност от диалог, открития и иновации, които възприемат уникалността на всеки глас.

Местоположения

  • San Antonio

    UTSA Circle,1, 78249, San Antonio

    Въпроси