University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

Представление

University of Wisconsin-Madison е национална сила, що се отнася до езиковото образование и научните изследвания. Университетът редовно предлага обучение на над 60 езика през годината, включително 45+ езика, които се преподават редовно през учебната година, и допълнителни 20+ езика, които се преподават през лятото чрез Интензивните летни езикови институти в Уисконсин.

Изучаването на езици е ключов компонент на опита в Уисконсин, подготвяйки студентите от Университета в Уисконсин - Мадисън да станат изключителни лидери, ангажирани на местно, национално и глобално ниво. Всъщност Университетът в Уисконсин-Мадисън има повече студенти, които се обучават на език, различен от английския, отколкото всеки друг университет в САЩ, когато се вземат предвид първата и втората специалности.

Специализираният ни факултет в Университета в Уисконсин - катедрите по езици, литератури, лингвистика и култури в Университета и свързани с университетските центрове за международни и областни изследвания са световноизвестни учени с изследователски опит в целия свят.

Местоположения

Местоположения
  • Madison

    Madison, Съединени Американски Щати

    Въпроси