Keystone logo
Vassar College

Vassar College

Vassar College

Представление

Основан през 1861 г., Vassar College е изключително селективен, жилищен, колегиален колеж за губернаторски изкуства. Постоянно класиран сред най-добрите колежи по либерални изкуства в страната, Васар е известен с пионерски постижения в образованието, с дългата си история на учебни иновации и с красотата на кампуса си.

Мисията на Vassar College е да направи достъпни „средствата за задълбочено, пропорционално и либерално образование“, което вдъхновява всеки човек да води целенасочен живот. Колежът прави възможно образование, което насърчава аналитично, информирано и независимо мислене и разумна преценка; насърчава артикулираното изразяване; и възпитава интелектуално любопитство, креативност, уважителен дебат и ангажирано гражданство.

Васар поддържа висок стандарт на ангажираност в преподаването и ученето, стипендии и артистични начинания; широка и задълбочена учебна програма и жилищен кампус, който насърчава учебна общност. Основан през 1861 г., за да осигури на жените образование, равно на това, което някога е било достъпно само за мъже, Васар вече е отворен за всички и се стреми да преследва разнообразието, приобщаването и справедливостта като основни компоненти на богата интелектуална и културна среда, в която всички членове, включително от недостатъчно представени и маргинализирани групи, са оценени и овластени да процъфтяват.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Poughkeepsie

    Raymond Avenue,124, 12604, Poughkeepsie

    Въпроси