Vatel Argentina

Vatel Argentina

Vatel Argentina

Представление

Международна школа за обучение на хотели

Разположен на улица Парагвай през 1867 г., на метри от емблематичния авеню Санта Фе и площад Родригес Пеня, централата на Vatel е в центъра на туристическите и културни дейности на аржентинската столица и предлага широк спектър от достъп чрез на метро, автобусни и влакови мрежи.

119098_foto-ba-1-rtivut.jpg

Буенос Айрес е икономическата, културната и политическата столица на Аржентинската република

Той е признат в световен мащаб като културна столица на Латинска Америка с богато предложение за всички вкусове. Освен това градът получава най-голям брой чуждестранни студенти, оценени на 25 000.

Столицата има около 3 милиона жители, докато Големият Буенос Айрес има 12 милиона жители и уникална хотелска оферта на континента с присъствието на основните международни вериги и с хотели, признати в региона и по света.

Средно 30% от нашите студенти са с чужд произход от повече от 15 различни страни.

119099_foto-ba-2-gwse6w.jpg

Преподавателският състав е формиран от известни професионалисти от аржентинската хотелиерска индустрия, които предават не само теоретични знания на студентите, но и опитни знания, постигнати благодарение на тяхната обширна професионална кариера.

Важно е също да се подчертае, че във Vatel насърчаваме много важно познавателно обучение за личностното и професионалното развитие на студентите, поради което умения като уважение, дисциплина, знание как да бъдеш и битие и лично представяне.

Интернационализацията е основен момент във формирането на Vatel. Програмата Marco Polo, най-добрата иновация в академична програма, позволява на студентите от Vatel Buenos Aires да учат втората си година в друг Vatel институт в света. Те също са част от мрежа, която не спира да нараства, в момента мрежата на Vatel има 9 000 студенти и 35 000 завършили във връзка благодарение на портала VatelAlumni

С много конкурентен и настоящ академичен план, Vatel Argentina предлага двойна степен на аржентина / френска, която гарантира бързо професионално въвеждане:

 • Висша степен в Международната хотелска администрация - MEC Аржентина
 • Бакалавърска степен по Международно управление на хотели - Франция

Нашата мисия: Подгответе младите хора да се развиват в международното гостоприемство

Как да обучим новите поколения да се отварят към света и да успеят в своята кариера в хотелиерството, туризма и луксозната индустрия?

Vatel, водеща световна концепция за преподаване от създаването си преди 35 години

Във Vatel подготвяме бъдещи ръководители на международния хотел и туризъм.

С повече от 35 години опит, кампусите на Vatel в света получават 7000 студенти, които учат международни хотели със същата философия, базирани на прилагането в хотели това, което учат в класната стая.

Изучаване на хотели: успехът на 29 000 абитуриенти, които наричаме Vatéliens, се демонстрира от развитието им на работа в най-престижните хотели в света. Годишната статистика показва, че 80% от тях ще работят в международната хотелиерска индустрия като генерален директор на хотелиерските или хотелските вериги, оперативен мениджър, мениджър отдел, мениджър търговски и продажби, маркетинг, човешки ресурси, финансов мениджър и др. Ръководители на отдели, прием, храни и напитки, връзки с обществеността, организация на събития ... Останалите 20% ще бъдат разработени в други сектори на дейности като луксозната индустрия, която търси този профил на завършил.

Всички те представляват динамична, солидна и много полезна мрежа както за студента, който търси стаж, така и за скорошния завършил в търсенето на работа в държава или избран град.

Като Първа световна група за обучение в хотелиерството и туристическата администрация, Vatel предлага днес всички условия, за да се отвориш към света и да успееш в професионалната си кариера.

Местоположения

Местоположения
 • 1867, 1121

  Paraguay,1867, C1121, 1867, 1121

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Въпроси