Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Visible Music College

Visible Music College

Visible Music College

Представление

Визия

Видим Music колеж е глобална, духовна общност от музиканти, техници, бизнес професионалисти, както и педагози, обслужващи Църквата и обществото с нашата колективна енергия и талант, насърчаващи среда на креативност, поклонение и иновациите в артистичните усилия за слава на Бога.

МИСИЯ

Видим Music колеж обучава и въоръжава музиканти, техници и бизнес професионалисти в занаята и християнския характер, за ефективно обслужване в музикалната индустрия и в Църквата.

ДУХОВНОТО | ПРОФЕСИОНАЛНА | АКАДЕМИЧНА.

Видим Music колеж е в пресечната точка на духовното, професионална и академична. Нашите три бакалаври програми предлагат строга образование в музикалния бизнес, производство на музика и музика, оборудване нашите ученици за ефективно обслужване в музикалната индустрия и Църквата. Ние вярваме, че християнските музиканти, продуценти, мениджъри и професионалисти в областта трябва да бъдат добре развити еднакво в тези три области, за да намерите успех в живота, кариерата и служение. Нашите умишлено малките художници общности са насочени към балансирано духовно, професионален и академичен растеж.

GLOBAL

Уникален във висшето образование

Стартирала през Мемфис, Тенеси през 2000 г., визията на Видима Music колеж е уникален с висше образование. Акцентът е върху създаването на малки, умишлени художник общности по целия свят, които подчертават растеж в три ключови области: духовни, професионални и академични.

Видим разшири до Чикаго през 2014 г. и през 2015 г. в Далас, като част от президент и основател Кен Steorts "× 2020 Концепция 2020 г. - 20 обекта в 20 града, обслужващи 2,020 студенти до 2020. От Сара Симънс (на NBC The Voice), за да инди любимците Каролина Story, Видими възпитаници са в класациите, в студиото и ще се отрази в църквата.

Академик Преглед

Видим Music колеж е интегриран опит за обучение, която предизвиква студентите да се развиват духовно, професионално и академично време акредитирана програма за бакалавърска степен. Всяка степен програма включва ядро ​​от Библията, теология и Министерството курсове. Целостта на духовността на студента е основополагаща за професионално развитие, както Писанието информира как да се отнасят към Твореца и Неговото създаване-специално как би трябвало да отговори на поканата на Създателя да замислен, творчески, и молитвено участие в музикалната индустрия и Църквата , Както духовно и професионално развитие ще бъдат повдигнати през строг план на ниво колеж.

Философски погледнато, на "Защо" (духовността) предшества "Какво" (професия) и "Как" (академици), И трите области на растеж, са представени в името на колежа:

Видим Music колеж

  • духовен
  • Професионален
  • Академик

Интегрираното обучение се изживява чрез потапяне, както и инвестиции.

Местоположения

  • Memphis

    200 Madison Ave , 38103, Memphis

Въпроси