Keystone logo
Wartburg College

Wartburg College

Wartburg College

Представление

College е нещо повече от просто една степен. Това е инвестиция в бъдещето си.

Обучението по либерални изкуства, ще получите най-Wartburg ви позволява не само да се получат необходимите умения от избраната сфера на изследване, но и умения за критично мислене, необходими, за да изследват етиката на вземане на решения и ангажименти към общността, ефективна комуникация, културна компетентност, и сътрудничество.

Нашата мисия

Wartburg College е посветена на предизвикателни и възпитават учениците за живота на лидерство и услуги като енергичен израз на своята вяра и живот.

Нашата идентичност

Wartburg College е либерална изкуства колеж на Лутеранската църква (ELCA). Вие не трябва да бъде лютерански, или дори Christian, за да оценят начина, по образование Wartburg ще ви помогне да откриете смисъл и цел за живота си.

Много колежи работят от една обща вяра или изложение на вярата, където се налага вяра. Други колежи пазят вярата извън общността живота изцяло. На Wartburg College, ние използваме подхода лютерански до образование, който се основава на общността около оживено и приобщаващ разговор на вяра и живот.

Мартин Лутер, който предизвика Реформацията през 1517, беше едновременно пастир и университетски преподавател. Той се бореше с по-големите въпроси на живота и как вярата може наистина да промени света около нас. Заради нашата богословска гледна точка лютерански, ние искаме да се борим с тези големи въпроси, докато работите през четирите си години в Wartburg. Каним и насърчаване на разговори с хора от различен произход и с различни духовни перспективи. На свой ред, ще научите повече за собствените си убеждения и ценности.

Открийте вашето призвание

Wartburg College помага на учениците да открият и твърдят им призования-свързващи обучението им с вяра и ценности, тяхното разбиране за себе си и своите подаръци, тяхната гледна точка за живота и бъдещето, както и възможностите за участие в църква, общност, и по-голямата общество в целенасочена и смислен начин.

Академични Бързо факти

Среден размер на класа: 17 съотношение Student-преподаватели: 11: 1 Пълен работен ден факултет: 104 Класираха преподаватели с най-висока степен в дисциплина: 99% Надарен преподаватели позиции: 2 изтъкнати столове, 11 надарени столове, 1 отличават професури, 4 надарени професури.

Най-популярен Специалности

1 Бизнес администрация 2 биология 3 основно образование 4 журналистика и комуникации 5 Музикална педагогика

Международно признание

Един от пет колежи да получите учредителната награда за висше образование граждански ангажимент на Вашингтон Център за обслужване обучение и ангажиране на общността. Национално класифицирани от Фондацията Карнеги за напредък на преподаване като една от 12 изключително Baccalaureate колежи, които насърчават обучението чрез преживяване и ангажиране на общността. Кръстен осем последователни пъти за висше образование на Общността Service Honor Roll на президента, три пъти "с отличие," като признание за усилията на доброволци от Wartburg студенти. Един от само шест Айова колежи, включени в 2014-15 колегиуми на отличие, който признава, училища, които са доказали своята отдаденост към "ангажирани студенти, голямо учение, най-различни общности, както и успешни резултати." Wartburg бе класирана на 16-то място в страната за краткосрочно обучение в чужбина през 2014 г. Open Doors доклад, проведено в сътрудничество с Държавния департамент на САЩ е Бюрото за образователни и културни въпроси. Включено в най-добрите колежи либерални изкуства Вашингтон Месечна класация за неговия принос към общественото благо чрез социалната мобилност, научни изследвания и сервиз. Носител на 2012 NetImpact на "Малки стъпки, Big победи Challenge," национален конкурс между университетите и колежите раздаването на социални и екологични действия. Класираха в Принстън преглед като един от най-добрите колежи в региона Midwest. Публикувана в Топ колежи Питърсън за науката сред 200 училища с изявени програми в областта на науката и математиката. Един от двата колежа в Айова, за да бъде призната на национално равнище от Националния съвет за акредитация на подготовката на учителите за неговото начално-образователна програма. Включени сред първостепенен Best National Liberal Arts колежи според класацията на US News и World Report. Класираха № 7 между националните университети и либерални колежи изкуства от US News и World Report като "overperformer" в проценти дипломирането на студенти от семейства с ниски доходи. Включен в "най-добрите колежи" класиране Пари списание. Програмата за Wartburg "Общността Строителите" бе присъдена MacJannet награда за глобално гражданство.

Завършил четири години!

Какво е Graduation процент?

Това може да бъде много объркващо концепция. По принцип, това е процентът на студентите, които всъщност завърши обучението в институцията. Повечето доклади онлайн ще покажат 6-годишен курс на дипломирането, която е процентът на редовните студенти получили бакалавърска степен в рамките на шест години, което е станало на средната продължителност на висшето образование в много университети. Това не е вярно в Wartburg College.

93% от нашите възпитаници завърши своите градуса за четири години. На студентите на пълно работно време, които са започнали в Wartburg, 63% ще завършат своето образование в Wartburg, което се счита за много висок процент на дипломирането. В последните 10 години, Wartburg е имал абитуриентски цени по-високи от 70%.

Защо сравнение пет години в държавни училища, за да четири години в Wartburg?

Реалността за много студенти е, че ще отнеме четири и половина до пет години или повече, за да получи диплома в държавно училище, според националната статистика. На Wartburg, 93 процента от нашите възпитаници завърши степента им на четири години.

Местоположения

  • Waverly

    100 Wartburg Blvd. , 50677, Waverly

Програми

Въпроси