Whitefield Business School

Whitefield Business School

Whitefield Business School

Представление

Whitefield Business School ( WBS ), разположено в Мавриций, се разрасна през последните няколко години, за да се позиционира като един от реномираните доставчици на частно висше образование в страната. С над 250 студенти от 7 държави, WBS бавно се разрасна, за да се превърне в марка, която е синоним на качествено и достъпно международно образование. Институцията е свързана с престижния университет Линкълн от Малайзия, който е класиран сред 35-те най-добри университета в света за качествено образование от Times Higher Education. WBS също така предлага международно британско образование чрез NCC Education, което е създадено първоначално от правителството на Обединеното кралство и е произвело над 1 милион възпитаници досега. Нашите квалификации са признати в над 40 страни по света, а предлаганите курсове варират от базово ниво, диплома, бакалавърска степен до магистърско ниво. Студентите, които завършат образованието си чрез WBS ще получат международно призната квалификация от Lincoln University – нашият акредитиран партньорски университет. Чуждестранните студенти също могат да работят на непълен работен ден, докато учат в Мавриций и могат да се насладят на до 3 години разрешение за работа след обучението чрез схемата YPOP. Трябва да се отбележи, че транспортът също е безплатен за студенти в Мавриций. Предлагани курсове в WBS 1. MBA по бизнес администрация (MBA General) 2. MBA по глобален бизнес 3. MBA по хотелиерски мениджмънт 4. Бакалавър (Hons) по бизнес администрация 5. Бакалавър (Hons) по хотелиерски мениджмънт 6. Бакалавър по компютър Наука (Hons) (Мрежови технологии и киберсигурност) Студентите в WBS се обучават в критични разсъждения, решаване на проблеми, работа в екип и комуникационни умения. Възприехме холистичен подход към развитието на учениците, така че ученикът да расте и да се развива като човек, който цени разнообразието, култивира чувство за гражданска и социална отговорност и става добре подготвен за постигане на целите на живота.

Уникалната система на обучение в Whitefield Business School

В WBS разработихме 3-стъпков подход към образованието, за да развием здрав, добре закръглен, самоуверен и праведен индивид с творчески и критични умения за мислене, способен да се справи с предизвикателствата на живота.

Стъпка 1: Нашата стратегия за доставка

Хората са гледали няколко спортни игри, което ги прави добри в обсъждането и тълкуването на играта. Ами ако тези часове, прекарани в гледане на играта, са прекарани в игра? Образованието днес е сравнимо със зрители (студенти), които гледат мач (посещават лекция) на стадион (класна стая)! Въз основа на горното, ние от WBS решихме да преоткрием начина, по който изнасяме лекции, и възприехме това, което Конфуций пропагандира:
„Кажи ми и ще забравя; Покажи ми и аз ще запомня; Включете ме и ще разбера” – Конфуций

Стъпка 2: Обучение, основано на ценности

Има една стара поговорка, която гласи, че „Ако няма промяна в поведението, образованието не е настъпило“. Следователно простото придобиване, разбиране или запазване на факти не може да се нарече пълно образование.
В Whitefield Business School ( WBS ) вярваме, че образованието трябва да доведе до положителна цялостна промяна в разсъжденията, чувствата, начина на мислене и поведението. Много изследвания също така посочват, че 85% от вашия успех в живота зависи от вашия характер и само 15% зависят от вашите академични постижения. Всеки, който преминава през процеса на обучение, трябва да претърпи положителна промяна в поведението. Нашето поведение от своя страна се формира от нашите мисли и това, което влияе върху нашите мисли, са нашите ценности! Ето защо на ценностите се отдава критично значение в нашата образователна система в WBS и насърчаването на ценности е интегрирано с нашата образователна система и стратегии за преподаване.

Стъпка 3: Психично и физическо здраве

Смята се, че ниските нива на физическа активност сред младите възрастни са причина за високите нива на затлъстяване, депресия и тревожност в света. Образованието би било от малка полза, ако в крайна сметка човек е нездравословен. Както се казва: „здравето е истинското богатство“. В WBS студентите ще бъдат обучени за добри здравословни навици и ще бъдат насърчавани да предприемат физически дейности. Диетолозите редовно се канят да разговарят с учениците, психолозите също ще бъдат канени за сесии за консултиране и редовни спортни дейности също ще бъдат организирани в помещенията, за да прокарат идеята за физическо и психическо здраве в нагласите на нашите ученици.

Whitefield Business School е създадено през 2007 г

Whitefield Business School ( WBS ) е регистриран доставчик на висше образование, надлежно одобрен от Комисията за висше образование и Квалификационния орган на Мавриций.

Квалификациите на училището се присъждат от Lincoln University College, NCC Education и The Confederation of Tourism and Hospitality.

Курсовете, предлагани в WBS варират от бизнес администрация, информационни технологии и туризъм и хотелиерство. Програмите на училището са признати в над 50 страни по света.

Ученици от Гана, Камерун, Мадагаскар, Мавриций, Индия и Пакистан, за да назовем само няколко, се довериха на високото качество на образованието, предлагано в училището, и WBS вече се превърна в институция с висока репутация, оценена сред най-добрите в страната. Студентите имат богат избор от квалификации, вариращи от магистърски степени, бакалавърски степени и дипломи, предлагани в задочни, онлайн и редовни форми на обучение.

Приемане

Процедури за кандидатстване стъпка по стъпка за международни студенти

Стъпка 1: Бъдещият студент попълва формуляра за кандидатстване в Whitefield Business School и изпраща формуляра заедно със сканирани копия на първите пет страници от паспорта и сертификатите за образование и доказателство за плащане на невъзвръщаема такса за кандидатстване от 170 USD на [email protected]

Стъпка 2: Академичният съвет на Whitefield Business School ще оцени дали бъдещият студент отговаря на изискванията за записване в желания курс.

Стъпка 3: След приемане и разрешение, дадено от академичния съвет, бъдещите студенти трябва да ни изпратят следните документи, така че да обработим за виза:

 • а) Писмо с молба за студентска виза
 • б) Заявление за влизане в Мавриций
 • в) Оригинално банково извлечение за 6 предходни месеца (Трябва да се изпрати по куриер)
 • г) 4 снимки паспортен размер (трябва да се изпрати с куриер)
 • д) Писмо за спонсорство
 • е) Медицински свидетелства (Изпращат се по куриер)

Стъпка 4: Whitefield Business School продължава с процеса на кандидатстване за виза и подава документите на студентите в Паспортната и имиграционната служба на Мавриций.

Стъпка 5: След като студентската виза бъде одобрена, студентът получава тримесечна временна виза за влизане в Мавриций. Whitefield Business School информира студента и студентът получава седем работни дни, за да изчисти оставащия баланс от таксата за курса.

Стъпка 6: Студентът извършва плащане и изпраща телеграфен превод като доказателство за плащането.

Стъпка 7: Whitefield Business School издава оригиналните документи (поздравително писмо, писмо за прием и виза) на студента с експресен куриер.

Стъпка 8: Студентът информира Whitefield за получателя на оригиналните документи и също така информира институцията за своите дати на пътуване. Изпратете ни сканирано копие на самолетния билет. Студентите трябва да бъдат в Мавриций три дни преди началото на курса.

Стъпка 9: Студентът при пристигането си в Мавриций трябва да премине медицински преглед в частна лаборатория. Справката се предава в ПИО за издаване на Виза за периода на обучение.

Местоположения

 • Curepipe

  Thomy D'Arifat Street, Curepipe, Mauritius, 74404, Curepipe

  Въпроси