Keystone logo
Webster University Greece

Webster University Greece

Webster University Greece

Представление

Защо Webster Athens?

Уебстър Атина носи най-доброто от американското образование в Гърция. Ние сме единственият изцяло притежаван и контролиран (академично и финансово) акредитиран кампус на американски университет в Гърция.

Вземете образованието си в чужбина и участвайте в нашите предизвикателни и търсени програми, създадени да осигурят гъвкавостта и удобството, необходими за успех в днешния свят.

Освен това размерите на нашите класове са малки, така че ще получите индивидуално внимание и наставничество от нашия факултет, които носят реални знания в класната стая.

Качествено образование

Присъединете се към нашата общност, призната по целия свят като достъпна и акредитирана институция.

Гъвкави и достъпни опции

Балансирайте ангажиментите между работата и живота с курсова работа, предназначена за днешните студенти.

Международна перспектива

Възползвайте се от възможността за еднократно в живота висококачествено академично приключение.

Съобщение от нашия ректор и управляващ директор

„Надяваме се, че нашите студенти и възпитаници, с етос и филотимо, ще вдъхновят другите да живеят живота си достойно, почтено и състрадателно.“

Василис Й. Ботопулос

Ректор и управляващ директор

Нашата мисия и ценности

Мисия

Университетът Уебстър, световна институция, осигурява висококачествено обучение, което трансформира студентите за глобално гражданство и индивидуални постижения.

зрение

Нашата визия е да бъдем водещ международен университет със седалище в САЩ, определящ отделни стандарти за глобално образование. Тази визия е изградена на основата на върхови постижения в преподаването и подсилена от международна перспектива, която насърчава диалога, уважението и разбирането отвъд границите и между хората.

Образователните усилия в подкрепа на тази визия отговарят на нуждите и обогатяват глобален микс от обучаеми в рамките на непрекъснато нарастващата мрежа от студенти, желаещи американско образование в множество части на света. Институцията се ангажира да предложи на тези студенти изключително личен опит и да изгради необходимите ресурси за постигане на тази визия. Действията на институцията се формират от нашите основни ценности.

Честване на век академични постижения

През 1915 г. сестрите от Лорето имаха смела визия за създаване на университет, който да приема и обучава само жени. Откривайки се с петима ученици, първият випуск на институцията възлиза само на две жени.

Днес нашият основен кампус изглежда доста по-различно, отколкото преди повече от век - и дори различен от този, когато беше преименуван на Университета Уебстър през 1983 г.

Сега Университетът ангажира хиляди хора, живеещи и работещи по целия свят, почитайки наследството на сестрите от Лорето в стремежа си към академични постижения, равенство и глобално гражданство.

Животът в Уебстър Атина

Потопете се в една незабравима обстановка

Открийте подкрепяща общност и персонализирано образователно преживяване в Webster Athens. Нашият кампус, който се намира в живописния район Плака, разполага с добре оборудвани класни стаи, библиотека, компютърна лаборатория, кафене и кабинети за персонала, посветени на подобряване на вашето университетско изживяване.

Опитът на Уебстър в Атина

След отварянето на вратите на нашия университет през 2014 г., ние успяхме да наследяваме студенти от цял свят.

От настаняването в кампуса до широк спектър от събития и дейности, предназначени да забавляват, ние сме решени да осигурим несравнимо академично приключение.

Честване на междукултурна перспектива

Независимо дали се записвате като първокурсник, студент в чужбина или аспирант, ние се гордеем, че предоставяме общностна среда, която дава приоритет на вашето образование.

Моля, проверете нашия Webster International Viewbook за повече информация.

145273_pexels-photo-3184407.jpeg
fauxels / pexels

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Athens

    9 Ipitou Street, 10557, Athens

    Въпроси