Wekerle Business School

Wekerle Business School

Wekerle Business School

Представление

В съвременния глобализиран свят само като има високо професионално и отворено образование, което включва силно чувство за етика и отговорност, човек може да остане конкурентоспособен.

Образованието по WBS, докато успешно интегрира различни култури, дава възможност на своите ученици да се изправят пред нови предизвикателства навсякъде по света, като по този начин им помага да реализират истинския си потенциал.

WBS счита за приоритет номер едно студентите и служителите, независимо от възрастта или произхода, етнически или по друг начин, да бъдат насърчавани да предприемат пътуване през целия живот и саморазвитие чрез проучване, научни изследвания и академични усилия.

Това ще доведе до подобряване на качеството на живот, като същевременно ще допринесе за обучението на по-гъвкава и по-добре подготвена работна сила. Ние сме твърдо убедени, че структурата на нашите програми трябва да бъде ориентирана към практиката и да се основава на трудов опит, както и на внимателно разработени казуси, които отразяват пазарните реалности. Това допринася за развитието на уменията на нашите ученици за решаване на проблеми, комуникация и презентация, както и за увеличаване на възможностите им за работа.

Чрез приноса на нашите услуги и активното ни участие в националния научен и академичен живот, WBS се радва на доверието и признанието на местното общество и по-широката общественост. Считаме, че това е от най-голямо значение и го оценяваме високо. На този фон ние ще продължим да бъдем положителна културна и интелектуална сила в общността като цяло. Гордеем се с нашата философия, която възприема образованието като сложна услуга. Нашият ориентиран към студентите подход може да бъде изпитан в приятна образователна среда и среда, обогатена с студентски живот с най-модерни технологии, докато изключителен и високо признат преподавателски персонал използва модерни методологии и качествен материал за курса.

Крайната цел на училището е да обучи бъдещите лидери, като им дарява с жажда за знание и ги вдъхновява да се стремят към професионални и човешки постижения.

Защо WBS?

 • Нашите учители и преподаватели са признати професионалисти, доказали способността и професионалната си готовност в различни области на бизнеса и академичните изследвания.
 • Нашите гост-лектори с тяхната международна репутация правят уроците по- цветни със специалния си принос.
 • Редовно организираме професионални вечери, на които топ мениджърите на водещи компании на пазара споделят личния си опит от своите области.
 • Благодарение на нашия офис за кариера студентите от WBS обикновено намират работа в своята професия в рамките на три месеца, което е изключително висок процент.
 • Нашият ориентиран към учениците мениджмънт и студентски съюз обръщат специално внимание, за да включат цветни и полезни културни програми в живота на учениците в училището: посещения на художествени изложби, театрални представления и различни други висококачествени програми са на разположение за нашите ученици.
 • ИТ обучение се провежда в модерни класни стаи, които отговарят на най-високите стандарти.
 • Ние предлагаме ориентирана към практиката среда за обучение, използвайки авангардни технологии.
 • Осигуряваме безплатен интернет достъп за нашите студенти в студентската библиотека и в кафенето. В целия район на училището има безплатен WIFI достъп.
 • Нашата училищна сграда се намира в сърцето на града , близо до Corvin-negyed, където има много магазини и кафенета.
 • Будапеща е не само красив град, разположен в сърцето на Европа, но благодарение на успешна програма за ваксинация, тя също се превърна в наистина безопасна дестинация за обучение , където разходите за живот са по-приемливи, отколкото в други градове в ЕС.
 • Предлагат се стипендии за най-добрите академични членове на студентската общност.
 • Студентите могат да посещават подготвителни курсове по английски език и икономическа математика . За подробности вижте нашата начална страница.

Препоръки на учениците

Местоположения

Местоположения
 • Budapest

  H-1083 Budapest, Jázmin utca 10., , Budapest

  Въпроси