Keystone logo
West Virginia University Parkersburg WVU Parkersburg

West Virginia University Parkersburg WVU Parkersburg

West Virginia University Parkersburg WVU Parkersburg

Представление

Основан през 1961 г., Университетът в Западна Вирджиния Паркърсбърг е независимо акредитирана общност и технически колеж, който поддържа връзка с Университета в Западна Вирджиния.

Студентите могат да завършат първоначалната си една или две години в Университета на Западна Вирджиния Паркърсбърг, преди да преминат към завършени четиригодишни програми в Университета на Западна Вирджиния. Институцията е и единствената публична общност и технически колеж в Западна Вирджиния, акредитирани да предлагат бакалавърски степени. Основната зона на обслужване на колежа се състои от седем окръга в Западна Вирджиния: Джаксън, Плезантс, Ричи, Роун, Тайлър, Уирт и Ууд.

Университетът на Западна Вирджиния в Паркърсбърг предоставя достъпни, променящи живота възможности за образование в безопасна и подкрепяща среда. Университетът в Западна Вирджиния Паркърсбърг е водещият колеж в региона, признат за качествено образование, ангажимент за овластяване на студентите, сътрудничество на работната сила и участие на общността.

Местоположения

  • Parkersburg

    Campus Drive,300, 26104, Parkersburg

    Въпроси