Whitecliffe College of Arts & Design

Whitecliffe College of Arts & Design

Whitecliffe College of Arts & Design

Представление

WHITECLIFFE Преглед

Whitecliffe колеж за изкуства и дизайн е блестящ 1982 висши учебни заведения в всепризнатата основана в Оукланд, Нова Зеландия

Международно признати професионални курсове, специалности, магистър Изкуство, снимка медии, моден дизайн, графичен дизайн, изкуство menijimeonteu, арт терапия Той е активен.

Whitecliffe предлага модерни и международно съответните курсове през историческите художници, дизайнери, образователни специалисти и изследователи. Студентите ще се развият творчески и критично мислене, проучвания, комуникация, презентационни умения и да се научат чрез съвременно изкуство изложба в света на дизайна, стажове, международни гост-лектори, експерти от индустрията. Professional процес от Whitecliffe никаква стойност за всеки от собствената креативност и поемане на риск на се насърчават да следдипломно обучение.

завършилите Whitecliffe са ясни и имат високо ниво на творческото мислене и широки, стандартни за индустрията технологии. Те са решени да силно и силно визуално представяне в съвременната култура и творческа индустрия формира творческите идеи създадени.

образователни цели

Whitecliffe е един от най-добрите възпитаници и приемни креативни хора в артистичен дизайн училища, които работят независимо.

Whitecliffe формират културно обогатяване чрез обучение и практика в цялата област и осигурява променя живота на образователен опит чрез арт дизайн образование, научни изследвания и обучение.

Whitecliffe студенти чрез постижения, иновации, разнообразие заедно с общността чрез творческия процес. Whitecliffe завършилите имат естетическа преценка, опит и увереност, сътрудничество, експертиза.

Основните активи Whitecliffe се развиват в хода на работата на персонала, студенти и възпитаници. В Whitecliffe идеи и изразяване вярва в различни области. Чрез широк набор от медии, процеси, методики и т.н. Смятам, че завършилите са лидери ще бъдат както по-задълбочено мислене и практика във всяка област. Чрез строга критика и интелектуален дебат и взаимно уважение, ще придобият необходимите умения заедно с общността.

програма

Фондация степен бакалавър: NZQF Ниво 4

Art & Design професионални курсове
Digital Media & Design професионални курсове
18 седмици курс започва през февруари всяка година през юли
Портфолио ненужно
IELTS 5.5 или по-висока

Степен: Бакалавър по изящни изкуства NZQF ниво 7

Fine Art
Графичен дизайн
Фото медии
Моден дизайн
Започвайки през февруари всяка година
Портфолио изисква
IELTS 6.0 или по-висока

Masters: NZQF Level 8, Ниво 9

Магистърска степен по изящни изкуства
Програма Fine Art Foundation Masters
Магистърска степен по управление на изкуствата
Магистър по арт-терапия Foundation Degree
Магистратура по арт-терапия
Екологичните мода Masters
завършен курс All магистърска, учениците могат да посещават учебните занятия, докато работят по-малко
IELTS 6.5 или по-висока

Защо Whitecliffe?

1.Whitecliffe грее училище за изкуство и дизайн награди в различни национални и международни конкурси студенти, възпитаници, преподаватели. Основното съдържание включват награда

 • Eden изкуства Art училища Top Award 2011 на конкуренцията в първата година, в това число един присъдена на дата започна.
 • Australasian Graduate на годината - Моден дизайн
 • Australasian Graduate на годината - визуална комуникация
 • ID Emerging Designer
 • Най-добрите награди
 • AgIdeas

2.Whitecliffe ерген, предварително бакалавърска програма се състои от студент в центъра, на базата на признаването и насърчаването на индивидуалността и страстта на отделния студент. Ученици Нови медии, модерна концепцияОпитът и Традиционните материали, умения, нагласиПознаването на сградата. 3.Whitecliffe бакалавърски курсове се преподават в арт дизайн. Независимо дали ще изберете някакви големи ученици Рисуване, живопис, дизайн технологияТя притежава. 4.Whitecliffe е Бизнес, маркетинг, етикаЕдна полезна техника в различни области, въз основа на, и осигурява цялостен професионален опит в сектора за бъдещата кариера на учениците. 5. Учениците в третата година Изложби, международни гост-лектори, експерти от индустрията, конференции, задължителни стажовеОпитът с модерното изкуство и дизайн света. 6. Въз основа на Chunghak да подкрепят студент Creative Technology ResearchСливането на визуалното изкуство и технология изисква от държавните и професионални сектори. 7.Малките класове ПрактикаЗа студенти и преподаватели ще общуват индивидуално с всеки ден. От студентите втори клас са допуснати да влязат в кампуса през седмицата Whitecliffe е предоставяне на лична работно пространство или студио.

8.Решаване на проблеми умения и Криейтив отговориПрепоръчително е да се съсредоточи върху. Както и да развива индивидуалното творчество и критично мислене, изследвания, комуникация и презентационни умения чрез обогатяване.

 1. Творчеството изисква органична комбинация от въображение, концентрация и гъвкавост. Много възпитаници на Художествената Творческо мислене и производителиТой е получил признание като успешен, колкото е възможно чрез комбиниране на уменията, придобити чрез различни области на изкуството & Design разбира се. 10.Средният процент на завършеност и процеса на завършване WhitecliffeНова Зеландия има една от най-високите изкуство и дизайн курсове 80%A.

Бакалавърски Преглед

Fine Art

завършилите Whitecliffe изящни изкуства са силно показва, да изразят своите идеи и атрактивен. Wide разбиране на широката областта на изкуството и се опира на площада и да се адаптира към постоянно критика и мисля, че бързо се присъединява към челните редици на съвременната култура.

Изобразително изкуство специалности може да се сложи съвременното изкуство практика, съвременната теория, като се фокусира върху визуален език. Насърчаване на развитието чрез художествената практика по смислен и творчески медии в съответните области, за да подкрепят и необходимите умения, техники и теория на творчеството на учениците, приложена умения и теория.

Ученици Живописта, рисунката, графиката, фотография, видео, цифрови медии, традиционни / съвременни материали, технологии, подходи и осмиваниЗа да се изследват. Чрез годишни работни срещи и специални лекции производство видео, 3D изкуство инсталация Изучаването на техниката. Whitecliffe студенти ще предоставят лична студио пространство.

Графичен дизайн

Whitecliffe завършилите графичен дизайн, трябва да разберат съвременното / традиционен графичен дизайн и как да мислим постоянно. Систематично проучи проекта за дизайн чрез тяхната широка гама от умения и да получи високо признание в индустрията, като представи широка гама от визуален резултат.

Ученици Изследвания, решаване на проблеми, и визуални комуникацииАко участвате в проучването на традиционни / цифрови медии. Industry-стандартен софтуер Илюстрации, фотография, графикатаНаучете се да се балансира. Този процес Публикуването дизайн, движещи се графики, корпоративни комуникации, уеб дизайн, дизайн на опаковки, реклама, изкуство посока, идентичността на марката, теория дизайн, стажове, изложби, живи слиповеТой съдържа. Чрез по-горе процес за подпомагане на ключови елементи на изкуство посока, идентичност на марката, графичен дизайн, дизайн на теория. Студентите искат бъдеще, основано на областта на дизайна за повече от една година, последната година работи по проект на тяхната собствена. Студентите разработват технически опит да разшири контактите на индустрията чрез стажове, изложби, живи слипове. Всички преподаватели са активно в проучване и проектиране в тежест дизайнер.

Фото медии

Whitecliffe снимка медийни висшисти са креативни и опитни отделна машина изображение. Те ясно разбират стандарти на индустрията и ефективна комуникация визията и доверието в съвременните условия.

Това разбира се дава на студентите основни умения, техники, методи, от творчеството, приложени умения и теория. Въз основа на опита на много творчески медии обектив от най-важните артистична практика.

Analog / цифрова технология и цифров работен поток, управление на цветовете, и напреднала технология на осветяванеИнтензивното проучването. Големи форматни фотографии базирани осветителна технология, фото (видео) стабилните работни местаТакива като се фокусира върху области на компетентност. Големите медии картинни Ученици Експертите обектив / фотоапарат / озвучителна техника и съвременно оборудване за изображенияМожете да използвате. Изучават стратегията чрез представянето на специална професионална фото печат на дългосрочен проект детска книга с картинкиСъздаване на

Моден дизайн

Whitecliffe възпитаници моден дизайн са стандартни за индустрията техники имат високо ниво на творческото мислене и смелост, за да се опита. Една лична визия и иновативна кариера, се зачитат професионалисти в бранша.

Модни специалности дизайн причинява мислене и творческо развитие на дизайна естетика основават на прилаганите умения, практически умения в първи клас. Студентите ще се научат да проектират за научноизследователска и развойна концепция умения, за да изразят своята собствена идентичност, така модерен и оригинален дизайн консистенция.

Високо ниво на индустрията стандартен начин да се научат основите, вземане на модел, облекло производство за завършване на работата на експертно ниво.

Моден дизайн курсове Дизайн изследвания, разработване на концепция, индустрията на ниво модел на олтара, производство дрехи, технологии, мода, обработка на тъкани, шевни, екологичен изследвания, естествено боядисванеТя се фокусира върху. Тя включва модна история, теория, илюстрации, специализирана в научните изследвания. Whitecliffe е водеща глобална модна тенденция прогнозиране уеб сайт, The WGSN Подкрепа за достъп. Студентите проблем съвременното общество чрез практика в бранша или проектирате свой собствен Упражнение еко-приятелски, естествено боядисване Ще бъде дадена възможност да се съсредоточи върху такива. Ученици Нова Зеландия седмица на модата, Местен дизайнер, стаж с чуждестранни купувачи.

Получени Международни заявки студентски

Международните студенти Минималната възраст е 18 години. Само ученици под 19-годишна възраст ще се изисква доказателство, че вие ​​сте Guardian Оукланд пребиваващ в първата година.

Всеки придружаващи документи се обработват отделно от Whitecliffe. След разглеждане на три важни части на приемната комисия за допускане до ученика във всяка от различните предимства. Установено е, че студентът може успешно да завърши обучението за допускане.

как

Повече информация може да бъде намерена на последната страница на училище наръчника.

Card 1. Доклад: Средно училище или университетски степени

Студенти от чужбина като водачи дадоха всичко трябва да завърши гимназията курсове в страната.

2. Портфолио

Работата трябва да включва 20-12 може да покаже на широка гама от възможности. Портфолиото може да бъде конфигуриран да работи в област, която е представителна за ученика.

Учениците (в чужбина) могат да приемат портфейл в цифров формат.

3. Интервю

Всички кандидати трябва да са готови да говорите естествено да си портфейл по време на интервюто делата и идеите. Аз живея в чужбина студенти могат да бъдат интервюирани от Skype или телефон.

4. Приемане Запишете се за нашия бюлетин

Foundation Degree и степен кандидатите бакалавърски, трябва да попълнят прием Писма повече от 250 думи.

Добър избор

Студентите, които някога са учили в колеж разбира или подкрепа, свързан с работата могат да бъдат избрани като най-добрият модел. Моля, обърнете се към най-подробна статии, секция 2.

Подкрепа Краен срокКонете са на октомври. Той може да поддържа дори и след изтичането на срока.

След приключване на процеса на подкрепа Краен срок

След изтичането на срока се подложи на процедура за прием, по-долу.

Учениците могат да поискат интервюта и помощ, ако сте отседнали в чужбина той ще бъде заменен от телефон или Skype. Ако се отличат ниво приложение, той може да бъде освободен от интервюто.

Приемът на студенти, които ще бъдат изпратени писмо за прием, договор за записване, сметки за обучение.

Споразумение Допускане (договорено при постъпване) и сметки за обучение трябва да бъдат подадени до Whitecliffe непременно в срока на предизвестие. След това (в рамките на 2 седмици след одобрение допускане), за да плащат пълната такса за обучение (Public заплащането на Службата на Нова Зеландия) ще излъчи потвърждение на плащането обучение.

сертификат Обучението е документ, изискван от студентска виза за имиграцията от Нова Зеландия.

Студентите Обучение

 • Фондация Степен бакалавър 2017 NZ $ 12 000 (18 седмици)
 • Бакалавърски 2017 NZ $ 27 000 (1 година)
 • Masters 2017 NZ $ 27 000 (1 година)

Местоположения

 • Auckland

  24 Balfour Road, Parnell, 1052, Auckland

  Въпроси