Wisconsin Lutheran College

Wisconsin Lutheran College

Wisconsin Lutheran College

Представление

Wisconsin Лутеранската College е четири години либерални изкуства колеж свързани с Лутеранската Синод на Уисконсин Евангелска. Той се намира в Милуоки. Колежът разполага с два семестъра академична година и награди за бакалавърска, бакалавър, бакалавър по сестринство, и магистър по изкуствата градуса с либерални изкуства и професионални специалности и няколко предварително професионални програми.

В Уисконсин Лутеранската College, ще трябва не само малки размери класа и разнообразие от академичните възможности, които ще имат възможност да работят рамо до рамо с професори правят копка изследвания болест на сърцето, научи в местните училища най-рано първокурсник година пътува до Замбия за старчески клинична, да вземе British литература курс в Англия, или провеждане на морските изследвания по биология в Гренада.

Получавате добре закръглени образование либерални изкуства и се възползвайте от солидни възможности за стаж, които ви карат да се приспособим и продаваеми в постоянно променящия се пазар на труда, и ви подготви за успешна кариера или завършил училище начинания. Това са само няколко причини, поради които може да са WLC перфектната колегията за вас.

Академични Акценти

Специалности се актуализират редовно, за да се справи с променящия се свят. Преподавателите са експерти в своята област, с което в реалния свят опит в класната стая. Размерите на класовете са малки, което позволява за наставничество един-на-един от национално класирана преподаватели. Студентите също са солидно подготвени за завършил училище. Нашите възпитаници казват, че дипломираните своите класове често са разширения на курсове, взети на WLC. Това не е необичайно за преподаватели и студенти да работят в екип - някои студенти дори публикуват работата си в научни списания или представят заключенията на професионални конференции.

2015-2016 бакалавърски Кратки факти

Общо записване: 1188 Университетското съотношение студент-преподавател: 12: 1 Среден размер на Бакалавърския клас: 16 Студент демографията: 31 държави и осем чужди страни Процент от местни студенти: 68% Студент на населението: 93% са на възраст 18-22 години Първокурсник профил: 3.43 Средната гимназията GPA и 24 средни ACT Финансова помощ: 99% от пълно работно време студенти традиционната бакалавърски са получили финансова помощ. Co извънкласни дейности: член на NCAA Division III и Северна Лека атлетика Collegiate конференция; 18 Версити спортове; интрамурални и клубни спортове; концертна банда и шест ансамбли; три хорове; 40+ клубове и организации.

Уча в чужбина

Един от най-възнаграждаване на опит може да имат по време на живота си в колежа се учат в чужбина. Да живееш в друга страна, срещи с хора с различен произход от цял ​​свят, и се потопите в една нова култура ще ви се промени в положителна, неочаквани начини. Студентите, които учат в чужбина в WLC направят това чрез агенция или преподаватели ръководената академичен опит. Всички курсове, взети чрез обучение в чужбина агенции в международните институции ще бъдат предварително одобрени за трансфер обратно към WLC.

Местоположения

  • Milwaukee

    8800 West Bluemound Road , WI 53226, Milwaukee

Въпроси