York College of Pennsylvania (YCP)

York College of Pennsylvania (YCP)

York College of Pennsylvania (YCP)

Представление

York College в Пенсилвания е общност на учащите и учене, чиито членове споделят обща връзка на активно участие в учебната и колежа живот. В Йорк, ние вярваме, че колективен опит в най-добро е цялостен процес на цялостен личностно развитие, който подготвя възпитаници за продуктивни роли в обществото, като същевременно улеснява растежа им като личности и пожизнени учащите. Отличителен белег на опита Йорк е върхови постижения в професионалната подготовка. York е вековна образователна институция, проследяването си наследство обратно към ранните години на американската република. През дългата си история, ангажираност Йорк е била да се осигури високо качество, достъпни образователни програми, които подготвят водачи за смислени професионални роли в бизнеса, правителството, здравеопазването, промишлеността, науката, социалната услуга, както и изкуствата. York College постигна признание в региона на Близкия Атлантическия океан и на национално ниво за високи постижения в своите академични програми и за ангажимента си за достъпност. Като сравнително голям колеж (повече от 4600 ученици на пълно работно време), York представлява "златната среда" в областта на висшето образование, като съчетава широките академични ресурси и извънкласни възможностите на глоба университет с общностния дух и персонално внимание на малко колеж.

Нашата мисия York College се стреми да осигури достъпни академични постижения на нашите студенти по:

Предлагането на повече от 50 степен бакалавър специалности в професионални програми, природни науки и хуманитаристиката; магистърски програми в бизнеса, образованието и сестрински и докторска степен по сестрински практики; Създаване на среда за обучение фокусирано върху индивидуално внимание и практически живот; Предоставяне на образователни програми с по-добра степен на ефективност, за да се запази най-ниските възможни разходи за студенти; Използвайки различни кампуса програмиране, за да се улесни интелектуално, социално и професионално израстване.

Нашата визия York College е посветена на подготовката на учениците да бъдат професионалисти в каквото и кариера, която те извършват чрез:

Изпълнение на национална анкета, която определя характеристиките на професионализъм; Разработване на съвместни извънкласни програми, които илюстрират професионални характеристики.

Създаване Professionals За да се гради върху една традиция на достъпни академични постижения и да се засили нашето обещание за професионална подготовка за нашите студенти, York College е създаден Център за Професионално Excellence (CPE), която провежда национално проучване на общественото мнение, че определя характеристиките на професионализъм и помага при разработването на програми за професионално развитие за студенти. Резултатите от годишната анкета ръководят бъдещи теми на семинара, като гарантира, че нашите ученици са по-напред на кривата, когато става въпрос за вземане на себе продаваеми като завършилите. Чрез анкета си на професионализъм, ние гарантираме на нашите ученици знаят точно какво човешките ресурси и бизнес ръководители търсят в днешния професионален.

Местоположения

  • York

    York College of Pennsylvania, 441 Country Club Road , 17403-3651, York

    Въпроси