Keystone logo
Стипендии

Стипендии

Стипендиите са финансови награди, предлагани от университети или други образователни организации за финансова подкрепа на студентите в тяхното обучение. Стипендиите се отпускат при финансови нужди, академични способности, обществено благо, атлетични или артистични способности или комбинация от горните.

 • Стипендии за колеж в САЩ

  Стипендии за колеж в САЩ

  College Scholarships USA (CSUSA) предоставят на талантливи студенти, които спортуват, възможността да учат в американски университет и да се състезават в колежански спортове, докато получават стипендия. От 2007 г. персоналът на CSUSA е помогнал на 2300+ студенти-спортисти в различни спортове от цял свят да преследват амбицията си да се състезават в спорта в комбинация с висше образование. Попълнете краткия формуляр за безплатна оценка на техния уебсайт, за да разберете шансовете си за стипендия.

  Кандидатствайте тук
 • Стипендии на Keystone за завършили студенти

  Стипендии на Keystone за завършили студенти

  Keystone Academic Solutions предлага стипендии за следдипломна квалификация на студенти по целия свят. Тези стипендии се предлагат на студенти, които имат добра академична подготовка и демонстрират силна мотивация да трансформират света чрез своето образование. Регистрирайте се тук, за да получавате актуализации, когато бъде обявена следващата група стипендии!

  Кандидатствайте тук
 • Стипендии на Keystone за студенти

  Стипендии на Keystone за студенти

  Keystone Academic Solutions предлага стипендии за студенти по целия свят. Тези стипендии се предлагат на студенти, които имат добра академична подготовка и демонстрират силна мотивация да трансформират света чрез своето образование. Регистрирайте се тук, за да получавате актуализации, когато бъде обявена следващата група стипендии!

  Кандидатствайте тук