Подготовка за тестове

Тестовата подготовка подготвя учениците и студентите за университетски или кандидатстудентски изпити. Това може да бъде в класове или индивидуално. Разгледайте опциите по-долу, за да намерите подходящата за вас опция за тестова подготовка.
PrepScholar предлага достъпни онлайн подготвителни курсове за SAT, ACT, GRE и GMAT. Програмата персонализира обучението според силните и слабите страни на студентите. Курсовете са изготвени стратегически и въз основа на научни доказателства, за да обучат студентите в областите, които са най-подходящи спрямо уменията им.
PrepExpert предлага шестседмичен онлайн курс, подготвящ студенти за изпитите SAT или ACT. Курсовете се ръководят от инструктори в списъка с най-добрия 1% от преподавателите в цял свят и ако резултатът ви на изпита SAT не е по-висок с 200 точки или съответно този на ACT – с четири точки след полагането му, се предлага пълно възстановяване на средствата. Досега са отчетени над 100 милиона стипендии в колежи, спечелени от участници в курса.