$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Музикално производство Йоханесбург. Научете повече за бакалавриати по Музикално производство в Йоханесбург тук!

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университет… Научете повече

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

Студентите, които желаят кариера в звукозаписно студио или дори като независим художник, трябва да обмислят програма за продуциране на музика. Курсовете обикновено се съсредоточават върху обучението на студентите в използването на програми и технологии, които понастоящем са стандартни в индустрията, но курсовете могат да включват и музикално ориентирани теми като теория и композиция.

Южна Африка, официално Република Южна Африка, е държава, разположена в южната част на Африка. Тя е разделена на девет провинции. Южна Африка не е само полага началото, той се е фантастична дестинация, богата на култура, флора и фауна и история.

Йоханесбург е най-големият източник на злато и диаманти в Южна Африка. Той е в основата на Конституционния съд на Южна Африка и е най-големият и богат град в провинция Гаутенг. Той е дом на университета в Йоханесбург.

Свиване
Прочетете повече за образованието в Южна Африка
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
SAE Institute South Africa
Йоханесбург, Южноафриканска Република

Заемете бакалавър по аудио в SAE и изградете уменията си за кариера в аудио индустрията. Прилагайте умения и знания в студийно производство, постпродукция и звук на живо, изпо ... +

Заемете бакалавър по аудио в SAE и изградете уменията си за кариера в аудио индустрията. Прилагайте умения и знания в студийно производство, постпродукция и звук на живо, използвайки стандартен софтуер и широкомащабни аудио бюра от такива индустриални гиганти като SSL, Audient и други. -
Бакалавриат
Английски
Кампус